Нашите производи се популарни во производството, снабдувањето и извоз на сите сфери на животот во Taiwan. Благодарение на моќната дистрибутивната мрежа и вешти работодавците, нашите Функционална ткаенина производи имаат најдобар квалитет и најконкурентна цена. Ве молиме слободно да контактирајте не.
 • Функционална ткаенина - FF 11-1
  FF 11-1 : Функционална ткаенина
  Функционална ткаенина
  Што нудиме?
  Како одговор на различните барања од потрошувачите,ние инвестираме и сме опремени со разни машини,материјали,професии и страст да бидат прилагодени-направи производи како водоотпорен,водоотпорен,Отпорен на абење,висока UV заштита,дише,мала тежина,обложени и ламинирани ткаенини.<бр/
 • Водоотпорна ткаенина - FF 11-2
  FF 11-2 : Водоотпорна ткаенина
  Водоотпорна ткаенина
  Имаме различни видови на мембрана/филм/премачкување за да се достигне специфично бараье за ​​вода.Со нашиот специјален слој,можеме да понудиме водоотпорна ткаенина од 500-15,000mmH2O.
 • Отпорност на отпорност на ткаенини - FF 11-3
  FF 11-3 : Отпорност на отпорност на ткаенини
  Отпорност на отпорност на ткаенини
  Со користење на различни комбинации на суровини,ние можеме да понудиме одлични материјали со силен отпор на абразија во различни бои и структури за да се продолжи употребата на вреќи за живот,багажи,подот МАТ,шатор,мека торба,мотоцикл торба и автомобил(автомобил,морски,мотоцикл)покритие итн.
 • УВ Заштитна ткаенина - FF 11-4
  FF 11-4 : УВ Заштитна ткаенина
  УВ Заштитна ткаенина
  УВ заштита е една од важните точки за отворено ткаенина.Нашата УВ може да достигне 500 часа,800 часа,1000 часа и 1500 часа по стандард ISO 105 B02 или ниво 4 по 1500 часа од ISO 4892-2.Во споредба со парче обоена ткаенина која има само околу 80 часа.Висока УВ заштита ткаенина е погодна за употреба во шатор,крошна,ранци и сл.
 • Дише ткаенина - FF 11-5
  FF 11-5 : Дише ткаенина
  Дише ткаенина
  Дишењето ткаенина ги комбинира својствата на двете добра водоотпорна обвивка и одлична пропустливост,што е идеално за излегување,отворено,медицински и мантил и др.Исто така е ветроупорен и достапен е во различни бои,обрасци и спецификации.
 • Материјал на слој - FF 11-6
  FF 11-6 : Материјал на слој
  Материјал на слој
  Ние нудиме сорти на обложени материјали како што се TPU,PU,Винил,31-P бесплатно.Според неговата функција и употреба,различна дебелина и водоотпорни барања се достапни на барање.
Со растот на продажбата во странство. Ние ќе се трудиме да се посвети на нашите

Функционална ткаенина

со одличен квалитет и конкурентна цена на повеќе корисници overseas.For дополнителни информации, слободно контактирајте со нас.