Вие сте тука: Насловна -> Вовед
POCOTEX Inc. специјализирана за производство, снабдување и извоз Ткаенина Раници, И со една фабрика во Taiwan. Ние се фокусира на производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да се оди понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар на производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.

Вовед

Established in 1985, Pocotex Technology Inc. is a specialty textile supplier in laminated and coated fabrics. With a passion for innovation, Pocotex Technology Inc. is dedicated to develop new fabrics, in new weights, colors, constructions and widths to satisfy your most specific needs.

To fulfill your customized fabric and finished goods requirements, Pocotex Technology Inc. has the ability to provide total solution service from dyeing, printing, coating to finished product. Our products include Vinyl, PU, TPU, PEVR coating which are widely utilized in raincoat, windcheater, tent, canvas and bags. We give customers a winning combination of high quality goods, competitive price, and excellent service. Through many years of continuous hard work and diligence, Pocotex Technology Inc. has gained trust and respect of our customers. We’ve built an image of reliable and integrity of supply.

Клуч за нашиот успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Ткаенина Раници

поддржани од страна на брза и внимателен услуга по продажбата.