Our company е голем производител, на снабдувачот, инвеститорот и производителот на висок квалитет Рециклирајте ткаенини. Наша цел е да се произведуваат производи со висок стандард на квалитет, стил, технологија и иновации. Ова се постигнува со користење само на најдобрите суровини, искусни инженери, и производствени капацитети на располагање. И, ние се гарантира да ви обезбеди овие производи на странските пазари со висок квалитет и конкурентна price.Our добар квалитет и нашите професионални услуги се ценат од страна на клиентите од многу земји, ако сте заинтересирани Ве молиме слободно контактирајте со нас.
 • Рециклиран најлон - RF 9-1
  RF 9-1 : Рециклиран најлон
  Рециклиран најлон
  Рециклираниот најлон нормално доаѓа од пост-индустриски отпадни влакна,предиво собрани од фабрика за предење и ткаени мелници.Тоа предизвикува помалку воздух,вода,и контаминација на почвата во споредба со употребата на нормален најлон.
  Ние можеме да понудиме рециклирање на најлон во 70D,210D и 420D...итн.
 • Рециклиран полиестер - RF 9-2
  RF 9-2 : Рециклиран полиестер
  Рециклиран полиестер
  Рециклиран полиестер е висок-квалитетен материјал кој служи како алтернатива за постигнување на добри резултати како и девствени материјали.Користењето на рециклиран полиестер ја намалува зависноста од нафта како извор на суровини.
  Опсегот на рециклиран полиестер почнува од 75D до 1200D.
Со Исклучителна изработка и современи техники, ги направиме нашите производи на

Рециклирајте ткаенини

да се рангира меѓу првите и слични производи. Ние со нетрпение очекуваме за соработка со клиенти од целиот свет.